Tutun de prizat Gawith Original 10 g Tutun de Prizat Pöschl Tabak
  • Tutun de prizat Gawith Original 10 g Tutun de Prizat Pöschl Tabak
  • Tutun de prizat Gawith Original 10 g Tutun de Prizat Pöschl Tabak

  Tutun de prizat Gawith Original 10 g

  Acest tutun care conține mentol este disponibil în cutia Flipbox negru de 10 grame. Tutunul este maro închis, puțin roșiatic și arată foarte uniform. Gradul de măcinare este, de asemenea, uniform și nu prea fin pentru un tutun. El este condiționat în mod optim, deci relativ uscat.


  1PO-206
  8,32 RON
  Cantitate

  Acest articol a fost vândut de

  146
  ori
   

  Toate produsele comercializate sunt Originale

   

  Cost unic de livrare in toata Tara - 17 lei

   

  Comanda produse de 350 lei si ai livrare GRATUITA!

  Tutun de prizat Gawith Original

  Aromă de tutun fin cu un caracter mentol clar perceptibil. Apricotul pare puțin floral face ca intregul miros sa fie proaspăt și ușor. În general, foarte primitor.

  Odată ce tutunul a atins nasul, acesta își dezvăluie prospețimea mentolului, atât dulceața de tutun, cât și aromele de fructe ale caisei se răspândesc plăcut. Aromele se dezvoltă foarte fin și complex, pe măsură ce claritatea mentolului scade. Tutunul câștigă dulceață fără a fi intruzitiv. Aroma de caise devine din ce în ce mai evidentă până când tutunul se termină în cele din urmă fin, lumină și proaspătă.

  Datorită mentolului și gradului de măcinare si datorită porțiunilor mici recomandateface ca tutunul în sine sa fie bine tolerat, mai degrabă mediu și aromat.

  Acest tutun este un clasic pentru viața de zi cu zi.


  AromeOriginal
  Cantitate10 g
  arrow_upward