Ai intrebari? Vorbeste cu noi pe WhatsApp!
Tuburi de tigarete X-Long 200 Tuburi Tigarete Mascotte
  • Tuburi de tigarete X-Long 200 Tuburi Tigarete Mascotte

Tuburi de tigarete X-Long 200

Filtrul Mascotte X-LONG are un filtru mai lung (25 mm) în comparație cu filtrul standard de 15 mm. Puteți economisi aproximativ 10% tutun pe țigară! Fiecare cutie conține 200 de tuburi pentru a vă crea propriile țigări.

7MA-214
Mascotte
6,20 RON
Cantitate

Rating: 5.0/5 (1 vote)

Acest articol a fost vândut de

70
ori
  • done Toate produsele comercializate sunt Originale
  • done Cost unic de livrare in toata Tara - 16 lei
  • done Comanda produse de 350 lei si ai livrare GRATUITA!

Mascotte este marca originală a companiei Mignot & de Block, producătorul de hârtii de rulat Mascotte, filtre de tigari și dispozitive de rulat. Această afacere de familie din Eindhoven, Olanda, a fost înființată în 1858 ca fabrica de țigări și tigarete.

La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, foaia de hârtie era în greu de gasit și importul nu era permis. Frank Mignot (1910 - 2003) a găsit soluția la o editură biblică din Limburg. Hârtia fină, subțire pe care a găsit-o acolo, a condus la prima hârtie de rulare Mascotte, pe care a continuat să o dezvolte în continuare.

De atunci, compania a fost lider pe piața olandeză cu marca Mascotte. În plus, Mascotte stabilește standardul în tuburile de tigari și dispozitivele de umplere a tuburilor cu filtru, precum și dispozitivele de rulare. De asemenea, Mascotte devine cunoscut pe plan internațional.

Sediul lui Mascotte se află în Eindhoven. Hartia de rulat, tuburile și vârfurile filtrelor sunt produse în fabricile din Franța, Austria și Germania. 

Mascotte stabilește un standard foarte ridicat in ceea ce privește calitatea. De aceea numai cele mai bune materiale naturale sunt utilizate pentru hartia de rulat și tuburi.

Cantitate 200
arrow_upward