Ai intrebari? Vorbeste cu noi pe WhatsApp!
Montegrappa Parola Ballpoint Pen, Crayon Pink Pix Ballpoint Montegrappa
  • Montegrappa Parola Ballpoint Pen, Crayon Pink Pix Ballpoint Montegrappa

Montegrappa Parola Ballpoint Pen, Crayon Pink

Aspectul minimalist a gamei Parola și variatia de culori sunt considerate a fi pe toate gusturile. În timp ce prezintă un design clasic elegant, fără îndoială ca este o creație Montegrappa, stiloul Parola este în același timp tânăr, vibrant și modern. Fabricat din rășină și metal decorativ, Parola este disponibil ca stilou, rollerball și un pix, precum și creion mecanic. 

ISWOTBIS
Montegrappa
504,20 RON
Cantitate

Rating: nan/5 (0 votes)

 

Toate produsele comercializate sunt Originale

 

Cost unic de livrare in toata Tara - 17 lei

 

Comanda produse de 350 lei si ai livrare GRATUITA!

"Parola" este termenul italian care este probabil cel mai potrivit concept pe care Montegrappa l-ar putea inventa pentru a-și numi colecția de stilouri “entry level“. Prin urmare, Parola isi castiga importanța "cuvântului". Beatles a cântat: "Răspândește cuvântul și fii liber". Datorită cuvântului scris și vorbit, omenirea a evoluat, devenind o societate mai rafinată și mai cultivă. Cuvântul este pentru comunicarea a ceea ce este aerul pentru viață: elementul esențial.

Cu colecția de instrumente de scris Parola observăm o extindere a gamei Montegrappa, concepute pentru a atrage publicul larg, prin crearea unui instrument de scris care să reprezinte un cadou ideal pentru absolventul care urmează să-și înceapă cariera. Datorită prețului său atrăgător, Parola ar putea fascina atât clienții corporatisti cât și studentul, care să servească drept stilou "de zi cu zi", precum și un cadou de calitate.

arrow_upward