Ai intrebari? Vorbeste cu noi pe WhatsApp!
Filtre Tigarete, Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150
  • Filtre Tigarete, Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150

Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150

Filtru Mascotte Extra Slim 150. Filtrele noastre cele mai subțiri sunt filtrele Mascotte Extra Slim. Sunt doar 5,3 mm în diametru și ambalate în saci de înaltă calitate cu 150 de filtre. O alegere perfecta pentru fumatori profesionisti ce prefera tigari extrem de subtiri.

7MA-026
Mascotte
3,10 RON
Cantitate

Rating: 2.0/5 (1 vote)

Acest articol a fost vândut de

169
ori
 

Toate produsele comercializate sunt Originale

 

Cost unic de livrare in toata Tara - 17 lei

 

Comanda produse de 350 lei si ai livrare GRATUITA!

Mascotte este marca originală a companiei Mignot & de Block, producătorul de hârtii de rulat Mascotte, filtre de tigari și dispozitive de rulat. Această afacere de familie din Eindhoven, Olanda, a fost înființată în 1858 ca fabrica de țigări și tigarete.

La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, foaia de hârtie era în greu de gasit și importul nu era permis. Frank Mignot (1910 - 2003) a găsit soluția la o editură biblică din Limburg. Hârtia fină, subțire pe care a găsit-o acolo, a condus la prima hârtie de rulare Mascotte, pe care a continuat să o dezvolte în continuare.

De atunci, compania a fost lider pe piața olandeză cu marca Mascotte. În plus, Mascotte stabilește standardul în tuburile de tigari și dispozitivele de umplere a tuburilor cu filtru, precum și dispozitivele de rulare. De asemenea, Mascotte devine cunoscut pe plan internațional.

Sediul lui Mascotte se află în Eindhoven. Hartia de rulat, tuburile și vârfurile filtrelor sunt produse în fabricile din Franța, Austria și Germania. 

Mascotte stabilește un standard foarte ridicat in ceea ce privește calitatea. De aceea numai cele mai bune materiale naturale sunt utilizate pentru hartia de rulat și tuburi.

Cantitate 150
arrow_upward