Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150 Filtre Tigarete Mascotte
  • Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150 Filtre Tigarete Mascotte

  Filtru tigari Mascotte Extra Slim 150

  Filtru Mascotte Extra Slim 150. Filtrele noastre cele mai subțiri sunt filtrele Mascotte Extra Slim. Sunt doar 5,3 mm în diametru și ambalate în saci de înaltă calitate cu 150 de filtre. O alegere perfecta pentru fumatori profesionisti ce prefera tigari extrem de subtiri.

  7MA-026
  Mascotte
  3,18 RON
  Cantitate

  Acest articol a fost vândut de

  371
  ori
   

  Toate produsele comercializate sunt Originale

   

  Cost unic de livrare in toata Tara - 17 lei

   

  Comanda produse de 350 lei si ai livrare GRATUITA!

  Mascotte este marca originală a companiei Mignot & de Block, producătorul de hârtii de rulat Mascotte, filtre de tigari și dispozitive de rulat. Această afacere de familie din Eindhoven, Olanda, a fost înființată în 1858 ca fabrica de țigări și tigarete.

  La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, foaia de hârtie era în greu de gasit și importul nu era permis. Frank Mignot (1910 - 2003) a găsit soluția la o editură biblică din Limburg. Hârtia fină, subțire pe care a găsit-o acolo, a condus la prima hârtie de rulare Mascotte, pe care a continuat să o dezvolte în continuare.

  De atunci, compania a fost lider pe piața olandeză cu marca Mascotte. În plus, Mascotte stabilește standardul în tuburile de tigari și dispozitivele de umplere a tuburilor cu filtru, precum și dispozitivele de rulare. De asemenea, Mascotte devine cunoscut pe plan internațional.

  Sediul lui Mascotte se află în Eindhoven. Hartia de rulat, tuburile și vârfurile filtrelor sunt produse în fabricile din Franța, Austria și Germania. 

  Mascotte stabilește un standard foarte ridicat in ceea ce privește calitatea. De aceea numai cele mai bune materiale naturale sunt utilizate pentru hartia de rulat și tuburi.

  Cantitate150
  arrow_upward